Dos recitals del LIFE Victoria per recordar Teresa Berganza i Alicia de Larrocha, el proper 11 de febrer

Febrer 2024
  • Adriana González i Marina Viotti, dues de les cantants més sol·licitades del moment, s’uneixen per rememorar l’amistat entre Victoria de los Ángeles i Teresa Berganza, el proper 11 de febrer, a les 19 hores, a Sant Pau Recinte Modernista, a Barcelona.
  • Acompanyades al piano per Iñaki Encina Oyón, la soprano guatemalenca i la mezzosoprano suïssa oferiran un exigent programa dedicat a la cançó francesa.
  • El mateix dia, a les 18h, el pianista Albert Guinovart inaugurarà el Cicle de piano Alicia de Larrocha, una sèrie dedicada a la gran pianista barcelonina amb què Victoria de los Ángeles va sostenir un profund vincle artístic.
  • En acabar el concert, els assistents seran els primers a degustar la nova creació de la Pastisseria Canal de Barcelona, el Pastís Victoria, creat amb motiu del centenari de naixement de Victoria de los Ángeles.

Diumenge que ve, 11 de febrer, el Lied Festival Victoria de los Ángeles oferirà dos recitals en homenatge a dues de les més grans artistes que van acompanyar Victoria de los Ángeles al llarg de la seva carrera: Teresa Berganza i Alicia de Larrocha.

Adriana González i Marina Viotti seran les encarregades de donar vida a un diàleg musical que recordarà l’amistat entre Victoria i Teresa, dos cantants que van portar el repertori espanyol a un altre nivell i dos Carmen de referència que entenien el personatge de manera molt similar.

La soprano guatemalenca i la mezzosoprano suïssa, dues de les més grans veus del moment, estaran acompanyades al piano per Iñaki Encina Oyón i oferiran un repertori dedicat al romanticisme francès amb obres de compositors com Charles Massenet, Gabriel Fauré, Cecile Chaminade, Paul Franck, Charles-Marie Widor, Pauline Viardot, entre d’altres. El recital tindrà lloc a les 19 hores a Sant Pau Recinte Modernista – Sala Domenech i Montaner, a Barcelona.

Suscribirse a nuestra newsletter

Contacto

Fundación Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org