La Fundació rep la Medalla d'Or al Mèrit a les Belles Arts 2023

Gener 2024

La Fundació Victoria de los Ángeles ha rebut la distinció, aprovada pel Consell de Ministres i anunciada pel Ministre de Cultura, Ernest Urtasun, aquest dimarts 9 de gener.

El reconeixement coincideix amb la commemoració del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles, organitzat per la Fundació, i en col·laboració amb institucions de tot Espanya.

La Fundació Victoria de los Ángeles ha rebut aquest dimarts 9 de gener la Medalla d’Or al Mèrit a les Belles Arts 2023, concedida pel Consell de Ministres a 37 personalitats i entitats que hagin destacat al camp de la creació artística i cultural. El Ministre de Cultura, Ernest Urtasun, ha anunciat aquest dimarts al migdia tots els guardonats.

El Govern ha concedit la Medalla a la Fundació per organitzar “amb gran èxit de públic, així com gran repercussió nacional i internacional, la commemoració del centenari del naixement de la soprano Victoria de los Ángeles, comptant amb la col·laboració i participació de diferents entitats culturals públiques i privades, programadors, festivals, cantants… perquè el 2023 pugui servir de plataforma per ajudar a difondre el llegat i la memòria d’aquesta artista”.

Ha afegit que “la missió de la Fundació Victoria de los Ángeles és conservar i difondre el llegat de la soprano amb l’objectiu que el testimoniatge vital i artístic de la persona i la cantant segueixin vius; així com també formar futures generacions de músics , seguint l’exemple de l’artista”.

Subscriviu-vos al nostre newsletter

Contacte

Fundació Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org