Padmore & Baillieu

Dimarts, 09 de novembre, 2021 – 20h

Sant Pau Recinte Modernista · Sala Domènech i Montaner
Veure a Google maps

Mark Padmore, tenor

James Baillieu, piano

Els tres grans cicles de Schubert

Si el 2020 serà el primer any en què es farà un Winterreise al Festival, 2021 serà el primer en el qual s’interpretaran de forma consecutiva els tres grans cicles de Schubert: Die schöne Müllerin, Winterreise i Schwanengesang.

Per a aquest projecte, que suposa un pas important pel LIFE Victoria, comptem amb el pianista James Baillieu, que ofereix aquests tres cicles en una setmana junt amb tres tenors de luxe i referència en el gènere: Ilker Arcayürek, Mark Padmore i Jan Petryka, que debuten tots tres al Festival. Si alguna cosa uneixen aquests tres cicles de cançons és el concepte de viatge -tant físic com espiritual- que és precisament la línia del LIFE Victoria d’enguany.

A Die schöne Müllerin (La bella molinera), l’enamorat s’endinsa en aquest viatge emocional a través del camp i del bosc, amb el rierol com a confident de la seva ànima torturada. Winterreise (El viatge d’hivern), encarna per si mateix el viatge emocional per antonomàsia, el d’un amor no correspost i la conseqüent desolació. Mentre que Schwanengesang (El cant del cigne) representa en si mateix la fi del viatge, ja que va ser la col·lecció de Lieder de Schubert que es publicà de forma pòstuma.

Winterreise

de Franz Schubert (1797-1828)
 

Subscriviu-vos al nostre newsletter

Contacte

Fundació Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org