Xavier Sabata i Anne Le Bozec al LIFE Victoria, un viatge musical per tres segles d'història

Maig 2024
  • El reconegut contratenor català torna al Lied Festival Victoria de los Ángeles el proper 27 de maig amb una proposta personal al voltant del concepte del viatge.
  • Sabata i Le Bozec oferiran un recorregut musical del segle XVIII al XX amb autors diversos que van del grec Manos Hadjidakis a l’espanyol Manuel de Falla.
  • L’obertura de la vetllada estarà a càrrec de dos joves artistes, la soprano Sara Carmona i la pianista Ester Lecha, que formen part de LIFE New Artists.

El proper dilluns 27 de maig, a les 20h, el LIFE Victoria tanca el primer semestre de l’any amb el recital del contratenor català Xavier Sabata i la pianista francesa Anne Le Bozec a la Sala Domènech i Montaner – Sant Pau Recinte Modernista.

Reconegut com un dels grans contratenors espanyols i un dels cantants amb més virtuts actorals, Xavier Sabata torna al LIFE Victoria -després del seu èxit en Winterreise el 2021- per oferir un recital al voltant del concepte del viatge, una constant en la carrera de Victoria de los Ángeles que va marcar la seva vida, com la de qualsevol cantant.

El programa inclou música del segle XVIII al XX d’autors diversos que van de Giovanni Battista Perucchini a Luciano Berio, passant pel grec Manos Hadjidakis o l’espanyol Manuel de Falla, i fa també un gest directe al centenari de Victoria de los Ángeles amb el cicle Combat del somni de Mompou, la cançó més popular del qual, Damunt de tu, només les flors, va ser estrenada per la soprano en el seu debut al Palau de la Música Catalana l’any 1944.

LIFE New Artists

Com ja és tradició en el LIFE Victoria, l’obertura de la vetllada estarà a càrrec de dos artistes joves que formen part de la nova generació musical que recolza la Fundació Victoria de los Ángeles, continuant amb el llegat de la soprano i la seva missió educativa.

En aquesta ocasió, el torn serà per a la soprano Sara Carmona i la pianista Ester Lecha, que interpretaran cançons de Hahn, Toldrà, Mompou, Lacerda, Guridi i Turina.

Per a més informació i passis de premsa contacteu amb: prensa@victoriadelosangeles.org o pavana@pavanapress.es

Suscribirse a nuestra newsletter

Contacto

Fundación Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org