Dóna’ns suport

Com donar suport

Com a particular o com a empresa, vostè pot realitzar una donació i/o aportacions periòdiques
per a donar suport a la Fundació Victoria de los Ángeles.

D'aquesta forma podrà vincular-se a l'activitat de la Fundació, fent-ne possible la seva continuïtat,
tot participant en la preservació del llegat vital i artístic de la soprano i donant suport a la carrera de joves artistes.

Com a persona física

La Fundació Victoria de los Ángeles ofereix diferents modalitats en les quals vostè podrà implicar-se de manera personal en l'activitat de la Fundació i així poder fer possible el desenvolupament de la seva missió i objectius.

Una categoria pensada per a persones físiques que volen estar vinculades al dia a dia de la Fundació, a través de les seves activitats.

D’1 a 1.000 euros.

Fer-se Amic

Per a aquells amics que volen implicar-se en major grau en el suport a la Fundació.

A partir de 1.000 euros.

Fer-se amic mecenes

Inspirada en la figura dels business angels, recuperem la figura del mecenes que fa possible la carrera dels artistes, com fou el cas de la pròpia Victoria de los Ángeles. Les persones que triin aquesta categoria acompanyaran a un artista en els primers passos de la seva carrera, fent possible el seu desenvolupament artístic i garantint els recursos necessaris per a portar-ho a terme. La Fundació es garanteix, en contrapartida, a mantenir a l’Àngel al corrent dels progressos de l’artista i oferir invitacions per a que l’acompanyi en tots els seus passos.

A partir de 5.000 euros.

Fer-se Àngel

Com a empresa

La Fundació Victoria de los Ángeles ofereix nombroses opcions de patrocini per a les empreses que vulguin donar suport a la seva activitat, adaptant-se a les seves necessitat com a empresa i polítiques de Responsabilitat Social Corporativa.

Amics

Àngels
Amics mecenes
Amics

Patrocinadors

Gràcies per formar part del LIFE

El LIFE Victoria Barcelona compta amb un programa de patrocini dirigit a empreses i particulars que desitgin contribuir amb les múltiples facetes del festival i sentir-se part d’un projecte que treballa per fer de la cultura una eina per al desenvolupament de l’empresa, la societat i l’ésser humà. Pots obtenir més informació a través del nostre correu mecenazgo@victoriadelosangeles.org o al telèfon 93 587 95 38.

Seu oficial de la Fundació
Seu oficial del Festival
Patrocinadors mecenes
Col·laboradors
International Partners
Hotels del Festival
Institucions col·laboradores
Assesorament legal
Mitjans de comunicació col·laboradors
Amb el suport de
Amb el suport de

Subscriviu-vos al nostre newsletter

Contacte

Fundació Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org