Cicle de piano Alicia de Larrocha

Febrer 2024

Per la seva banda, el pianista Albert Guinovart, que va acompanyar Victoria de los Ángeles a l’última dècada de la seva carrera, serà l’encarregat d’inaugurar el Cicle de piano Alicia de Larrocha, amb un recital el mateix dia ia la mateixa sala, a les 18h.

Guinovart oferirà un repertori que va del Classicisme al Romanticisme, revisitant cronològicament aquests dos períodes musicals amb obres de Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert i Schumann.

El Cicle de piano Alicia de Larrocha està dedicat a la gran pianista barcelonina que va ser una figura fonamental a la vida de Victoria de los Ángeles. Juntes van fer el primer i l’últim enregistrament de Cançó de comiat, de Toldrà, el 1940 i el 2000, respectivament, o el recital a l’Hunter College de Nova York, el 1972, i en homenatge a Manuel de Falla, que va quedar immortalitzat a un cèlebre disc. Seixanta anys d’amistat d’aquestes dues artistes barcelonines, nascudes totes dues el 1923, queden plasmats en fites com aquestes, amb què totes dues van portar el repertori espanyol per tot el món.

Suscribirse a nuestra newsletter

Contacto

Fundación Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org