Marina Viotti i Gabriel Bianco: un recital amb altura

Abril 2024

El proper dilluns 22 d’abril, a les 20h, el Lied Festival Victoria (LIFE) presenta un recital amb vista a Barcelona a l’impressionant Mirador de Torre Glòries. La vetllada estarà a càrrec de l’aclamada mezzosoprano suïssa Marina Viotti i el guitarrista francès Gabriel Bianco, que interpretaran cançons de tot el món amb què el públic viatjarà des d’Espanya fins a Argentina.

Tal com ho feia Victoria de los Ángeles a l’estranger, quan treia una guitarra al final dels seus concerts i es posava a cantar la música de compositors espanyols, francesos o llatinoamericans, Viotti i Bianco oferiran aquest recital en record de la soprano barcelonina, amb música de Fauré, Falla, Machín, Massenet. Serà un recital d’alçada per enlairar la mirada i obrir una finestra musical al món.

Marina Viotti, una de les veus més sol·licitades del panorama internacional actual, torna al LIFE Victoria per segona vegada aquest any i ho fa en companyia d’un dels més aclamats guitarristes clàssics de la seva generació, Gabriel Bianco, que debuta al LIFE Victoria.

El Mirador de Torre Glòries

Aquest concert té lloc en un escenari excepcional, la cúpula situada a la planta 30 del Mirador Torre Glòries. Tot i això, aquest equipament cultural és molt més que un mirador 360º, situat a la torre més icònica de Barcelona. És per això que us convidem a descobrir l’exposició Hipermirador Barcelona, ubicada a la planta -1, que mitjançant instal·lacions artístiques connectada a dades en temps real, us donarà una nova mirada de Barcelona i completarà la vostra visita quan pugeu al Mirador. Les portes del Mirador Torre Glòries obriran al públic a les 19h perquè en pugueu gaudir.

Important: Un cop iniciat el recital no es podrà accedir al Mirador.

Per a més informació, contacta amb prensa@victoriadelosangeles.org o pavana@pavanapress.es

Suscribirse a nuestra newsletter

Contacto

Fundación Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org