Dame Felicity Lott

Dijous, 30 de juny, 2022 · 20H

Escuela Superior de Canto de Madrid - Teatro
Veure a Google maps

Dame Felicity Lott, soprano

i participants a les seves masterclasses

Night and day

“Like the beat, beat, beat of the tom-tom…” així acabava un dels darrers recitals que Dame Felicity Lott oferí al Gran Teatre del Liceu als inicis del dos-mil.

Un recital que sota el nom Night and day, repassava les hores del dia i acabava finalment amb aquesta famosíssima cançó de Cole Porter, que han interpretat tants altres artistes al llarg de la història com Ella Fitzgerald, Frank Sinatra o Charlie Parker.

Unint dues de les línies bàsiques del LIFE Victoria com són la formació del talent jove i la presència d’artistes internacionals, oferim aquest recital de gala que comptarà amb els alumnes becats per a les masterclasses de Flott -com se l’anomena afectuosament- a més a més de la participació de la pròpia soprano, en una ocasió excepcional que tindrà lloc al LIFE Victoria, i on les cançons de Cole Porter tindran una presència especial...

“Night and day, you are the one…”

Cançons i duets de Jacques Offenbach (1819-1880), André Messager (1853-1929), Cole Porter (1891-1964), Noel Coward (1899-1973) i Richard Rodgers (1902-1979)

Aquest recital compta amb el generós suport de Gonzalo Bruno Quijano.

Formació a Madrid

Amb la voluntat d’expandir el Festival per diferents territoris de l’Estat espanyol tornem aquest any a Madrid, on el darrer LIFE Victoria s’oferí Winterreise per Rafael R. Villalobos amb Xavier Sabata i Francisco Poyato.

En aquesta ocasió ho fem repetint les masterclasses que Dame Felicity Lott haurà ofert a l’abril a Barcelona, però aquest cop al Tetaro de la l’Escuela Superior de Canto de Madrid.

La soprano torna a Madrid després que el 2011 oferís un recital al Teatro Real, on abans interpretà una memorable Mariscala a Der Rosenkavalier l’any 2000.

Subscriviu-vos al nostre newsletter

Contacte

Fundació Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona | Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org