Masterclasses III

Dame Felicity Lott

25, 26 i 27 abril, 2022

Museu de la Música
Veure a Google maps

Dame Felicity Lott, soprano

Gran dama de la cançó

Parlar de Dame Felicity Lott és parlar d’una de les grans en la història de l’òpera: Mariscala inoblidable a Der Rosenkavalier, ha abordat amb la mateixa facilitat les òperes de Richard Strauss o Wolfgang Amadeus Mozart, com les de Francis Poulenc o l’opereta de Jacques Offenbach.

Com a recitalista ha ofert recitals memorables, sempre en col·laboració de Graham Johnson, oferint interpretacions referencials de Lieder de Richard Wagner o Gustav Mahler, però també cançons de Cole Porter.

La gran soprano posa a disposició dels joves artistes de la Fundació Victoria de los Ángeles la seva experiència i coneixement amb aquestes masterclasses sobre Mozart, Strauss i Offenbach, així com Lieder, song i mélodie.

Repertori

Òperes de Mozart, Strauss i Offenbach
Lieder, song i mélodie

Accés lliure per a oients a les masterclasses

Bases del curs

Per optar a la realització de les masterclasses, els duos hauran d’enviar els següents materials a la direcció info@victoriadelosangeles.org fins a un mes abans de les masterclasses .

 • Enviament en format mp3 o Youtube de 2 peces d’estils diferents. Cal que siguin Lieder, mélodies o cançons.
 • Enviar biografia i dades de contacte dels aspirants.
 • Fotocòpia escanejada del DNI.
 • Llistat del repertori preparat per al curs.
 • Ingrés de 40€ en concepte de drets d’inscripció, que es descomptarà del preu final.
 • Places limitades. S’admetrà un màxim de 6 duos.

Preus Matrícula

 • Alumnes actius: 480€ (240€ que inclou els 40€ de preinscripció). En el preu de la matrícula, a més de les masterclasses està inclòs l’accés a totes les activitats de la LIFE Akademie i una entrada per a cada concert del LIFE Victoria Barcelona.
 • Alumnes oients: entrada lliure.
 • Alumnes Màster de Lied Victoria de los Ángeles de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC): compten amb una beca per a participar en aquestes masterclasses sense cost.

La tarifa de preinscripció s’han d’abonar abans de dues setmanes abans de les masterclasses al compte de la Fundació Victoria de los Ángeles IBAN ES9521000553440200325471/ BIC CAIXESBBXXX i figurarà com a mínim clarament el nom d’un dels dos membres del duo.

Repertori

Cal preparar un mínim de 6-8 peces de llibre elecció, totalment de memòria per part del cantant. Es facilitarà una còpia de la partitura per al professor del curs (en alguns casos s'accepta òpera i oratori, depenen del professor)

Seleccionats

 • Els alumnes seleccionats seran informats per email.
 • La matrícula s’abonarà via transferència bancària abans de l’inici de les classes al compte de la Fundació Victoria de los Ángeles abans esmentada.

Allotjament

Per als alumnes que no resideixin a Barcelona s’oferiruna tarifa especial a ONA Hotels, cadena hotelera oficial del LIFE.

Per a més informació contacta amb info@victoriadelosangeles.org

Subscriviu-vos al nostre newsletter

Contacte

Fundació Victoria de los Ángeles
Universitat de Barcelona i Edifici Històric
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona

 +34 937 422 168​ | info@victoriadelosangeles.org